Hogwarts School of Witchcraft and Wizard
Заповядайте в един невероятен свят изпълнен с магия и вълшебство. Форум за малки и големи направен по неповторимите книги на Дж.К.Роулинг,а именно "Хари Потър".Гмурнете се в света на магьосниците и се присъединете към нас за новата учебна година в "Хогуортс".А при кой ли ще отиде купата на домовете...предстои да разберем.

Hogwarts School of Witchcraft and Wizard RPG forum BG
 
ИндексТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВходВлез като PR
Гласувайте за нас :)
BGtop
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Точки на домовете
- 320
- 1340
- 1280
- 780

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 71, на Сря Яну 01, 2014 8:05 pm
Статистика
Имаме 423 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Sandwich

Нашите потребители са написали 22535 мнения in 1536 subjects

Share | 
 

 Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Нимфадора
Магьосник
Магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Чет Юли 03, 2014 9:55 pm

Отпивайки от кафето си Нимфадора се бе насочила към министерството. Понякога предпочиташе да прекарва по - голямата част от живота си жената предпочиташе да прекарва сред хората. Предпочиташе техните заведение, живееше в апартамент в центъра на Лондон дори и даже имаше кола. Но оставаше и вярна на своя свят. Все още обичаше да лети на метла, ако и се отдадеше тази възможност, продължаваше да прави магии, и дори понякога носеше от онези мантии които вече само по - старите магьосници използваха.
Не след дълго премина през една от камините и се качи в един от много златни асансьори. Вътре бе пълно с различни магьосници. Някои носеха мантии, други костюми. Имаше такива които изглеждаха уплашени, а други бяха самоуверени. Поздравиха я, а тя им отвърна. Всеки ден бе така, едно и също. Чак да му писне на човек.
На етажа за Регулация и Контрол на Магическите Създания се качи магьосник който носеше кашон с някакво същество което се мяташе вътре. Нимфадора погледна учудено мъжа и се смръщи. Той се ухили като идиот като я видя.
- А министре! - сигурно, ако ръцете му бяха свободно щеше да плесне и с ръце. - Вълкът ви ви чака на първия етаж, пристигна рано сутринта. Странна работа. Казаха ми да ви предам и , че ви очакват в отдел Мистерии и да слезете незабавно.
Да, намериха се кога да и кажат, че трябва да слезе долу. Със същия късмет и след час да и бяха казали. Но вместо да каже нещо по въпроса Нимфадора просто кимна и се усмихна и се зачуди какво търси Делгадо тук, без нея. Учуди се когато се събуди и вълкът го нямаше, но той обикновено изчезваше така. А тя бе спокойна защото някак си усещаше, че той е добре.
- Какво е положението? - нахълта след малко Нимфадора в мястото което се водеха съдебните заседания. Не бе особено щастлива, но и с такъв персонал как можеше да е. - Ще мина през кабинета си и ще започваме.
Дори не ги изслуша, когато се ядосаше по - добре никой да не и бе на пътя. Но това, че видя Делгадо пред кабинета малко я успокои. Тя погали вълкът и влезе вътре, като взе някаква папка, остави вече изстиващото кафе като глътна от него голяма глътка като за последно и въздъхна тежко.
- Е момчето ми, да отиваме да видим този път какво е направил този който ще искат да осъдят ... последния път какво беше? Откраднат огнемет? Та на кой са му притрябвали тези проклети твари ...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Том Бръкли
Черен магьосник
Черен магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Чет Юли 03, 2014 10:26 pm

Том седеше в малката зала. Столът му, към който бяха приковани и веригите, закачени за ръцете му, беше в центъра на залата. Бяха конфискували пръчката му на влизане, а сега бяха пребъркали всичките му джобове.
-Хей! - викна Том.
На вратата стояха двама аврори, които трябваше да са сигурни, че "затворникът" нямаше да се измъкне по някакъв странен начин. Крясъкът на Том бе насочен към тях, но те бяха така, сякаш в стаята нямаше друг. 
Виждайки, че е безсмислено, Том просто се отпусна на стола и остави мислите му да текат свободно. Всичко се бе развило толкова бързо. Закъсал за пари, Том беше потърсил лесен начин да припечели. Бяха му предложили бърза работа с плащане веднага. И естествено, Том се бе съгласил. Знаеше, че не бива да се забърква с тези черни магьосници, но нямаше как. И ето, че веднага щом бе получил стоката, хайка аврори го бе притиснала до стената. Само час по-късно се бе озовал в Министерството на разпит, а сега дори самият министър на магията щеше да слезе и да прегледа обвиненията. Явно това, което са намерили в него, е било нещо доста ценно...
Бръкли отпусна глава назад. В миналото много пъти бе крал, бе мамил и бе изнудвал. Но всичко това беше малко, всичко бе невинно. Това бе начинът на живот в сиропиталищата. Ако не искаш да те мачкат, мачкай. И той точно това бе правил. 
Тропане прекъсна мислите му. Явно неговият ред бе дошъл...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Нимфадора
Магьосник
Магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Пет Юли 04, 2014 3:27 pm

Нимфадора никак не бе очарована. Навлезе в залата за разпитване и леко потръпна когато усети лекия хлад който се разнесе из въздуха. След миг в министерството навлязоха няколко диментори.
- Диментори? - повиши глас тя ядосано. - Кой си позволи да повика диментори?
Тези същества отдавна бяха спрели да играят роля в разпитите на министерството, та дори и в Азкабан. Но жената знаеше, че не и толкова лесно да се изгонят. Но никак не и се вярваше, че щяха да са им нужни. Просто този който бе решил да повика дименторите бе пълен идиот и Дора с удоволствие щеше да им го метне, стига той да и паднеше в ръцете.
Някой призова покровител който започна да обикаля наоколо, а жената погледна напред. Мъжът седящ на стола и бе познат, и това си пролича от лекото изстенване което излезе от устните и. Дали пък Съдбата нямаше странно чувство за хумор.
- Томас Бръкли? На 25 години, чистокръвен. - обобщи тя, като уж всичко това трябваше да е въпрос. Та сигурно бе едно на милион да и докарат някой друг тук. Даже дори бе невъзможно. - Черната магия ви привлича а? Или просто бяхте решили да изпълните нечия поръчка?
Правеше се, че не познава магьосника, но нямаше как да го забрави. Просто бе невъзможно. А очите му просто я пронизваха. Никой друг обаче май не забелязваше това, но Нимфадора виждаше как го гледат, като къс месо. А тя знаеше, че Том не е такъв... и се чудеше както точно бе направил, защото представете си НИКОЙ не си бе направил труда да и обясни. В което нямаше логика, ако смятаха ще се осъди някого без да е запозната с историята на това как той е попаднал тук, е жестоко се лъжеха.
- Искам да чуя вашата версия на историята. А после на тези които ви доведоха тук.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Том Бръкли
Черен магьосник
Черен магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Пет Юли 04, 2014 6:46 pm

Това, което Том видя, го шокира. Кафявата коса, тези очи, това лице. До болка познати на Бръкли. В съзнанието му нахлуха спомените за нощите, прекарани под звездите, за топлите думи, за копринена кожа. Отърси се от тези мисли. Спомените нямаше да му помогнат за това, което щеше да стане тук. 
-Точно така. - отговори Том. - Името ми е Томас Бръкли, чистокръвен. И съм тук по грешка.
От залата се чу тих кикот. 
-Всички това казват, г-н Бръкли. - каза някакъв глас, чиито собственик Том не познаваше. 
Том се зачуди какво да прави. Знаеше, че няма да го пуснат лесно. За притежание на тъмни предмети излизаше солидна присъда за Азкабан. Затова направи това, което наистина чувстваше - отчаяние. Погледна Нимфадора право в очите. И се помоли. Безгласно, безмълвно, просто с поглед. Помоли се за помощ.
 -Бях изигран - започна Том. - Беше ми подхвърлена стока от хайка черни магьосници и бях заловен с нея. 
Защо? Защо се опитваше да лъже? Ако жената отсреща поискаше да се направи проверка на паметта, всичко щеше да излезе на яве. Но дали тя щеше да го направи? 
-Мога да ви дам и имена... - продължи Бръкли. 
Господи, щеше да съжалява до болка за този ден. Но дали? Защо толкова се страхуваше от тъмните магьосници, защо приемаше мнението на другите, а не погледнеше през собствените си очи? Нямаше непобедим магьосник, нито пък безсмъртен. Нямаше враг, който да не бъде поразен. Защо тогава се страхуваше? Не, майната му. До днес смяташе, че на земята има невъзможни неща. До днес смяташе, че има хора и събития, които никога повече няма да срещнем и изживеем. Но не и сега. Не и след като пред очите му стоеше Нимфадора.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Нимфадора
Магьосник
Магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Пет Юли 04, 2014 9:21 pm

Прехапала устни Нимфадора се чудеше какво да каже. Очите му я пробождаха като нож, но бе разбираемо имайки се предвид случилото се между нея и този мъж преди време.
- И по - подробно? - изрече министъра и погледна тълпата която се хилеше. - ТИШИНА!
Стаята сякаш се смаляваше и я задушаваше, мразеше тези разпити. Мразеше да виси в тази стая и в деветдесет процента от случаите да слушаше историите на невинни хора. Както сигурно бе и сега, но самият гласът на Том я притесняваше. И малка част в Нимфадора се притесняваше какво ще стане, ако той наистина е виновен. Главното решение бе нейно, но и заседателите дава своето мнение, ако повечето не му повярваха той щеше да отиде в Азкабан.
- Има ли свидетели? - попита Дора. Гледаше да се хване за нещо само за да го изкара невинен. Не бе честно, не трябваше да го прави и все пак тя го познаваше и дори го харесваше. Все още. - И имената, кажете ги. Елвира записвате ли?
Една от служителките на министерството бе седнала до Нимфадора и правеше подробен доклад на случващото се. А ръцете и трепереха. Но и как нямаше, при положение, че наоколо се въртяха диментори.
- Експекто Патронум! - изръмжа Дора и нейния покровител изскочи от пръчката и се понесе към дименторите. След малко черните същества напуснаха стаята, а врата бе заключена с магия след тях. - И, ако някой отново си позволи да доведе диментори без МОЕ разрешение, да се сбогува с работата си.
Тежка въздишка се изтръгна от устните и, докато се обръщаше отново към свидетеля. Очите и срещнаха неговите. "Хайде, Том" , помисли си тя. Поклати му глава. Той просто не си помагаше. Дори да си окачеше и табелка "Невинен" нищо нямаше да се промени.
- Моля ви разкажете всичко. От началото до края. Давам ви шанс. - просто го молеше с поглед, и с думи даже. Не искаше да праща точно него в Азкабан, нямаше сили за това. И без това го бе разбила достатъчно, той просто не го заслужаваше.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Том Бръкли
Черен магьосник
Черен магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Пет Юли 04, 2014 11:45 pm

Том се отпусна на стола. Беше видял погледа на Дора. Надяваше се, че тя ще му помогне, затова не му оставаше нищо друго, освен да започне да говори. 
- Има ли свидетели? - попита Дора.- И имената, кажете ги. Елвира записвате ли?
Свидетели... имаше ли такива? Тук нямаше как да излъже. Можеше да ги призоват. 
-Не, нямаше свидетели. Сделката трябваше да се извъши тайно. Джеймс Хансън и Алиша Питърсън. Те бяха хората, които ми донесоха стоката. Трябваше да се срещнем на ъгъла на Боргин и Бърг, за да ми дадат пакет. Не знам какво имаше в него. Инструкциите ми бяха да не го отварям, а да го доставя. Щяха да ми платят голяма сума пари. Веднага щом взех пакета, двама аврори се появиха на ъгъла и ме арестуваха. Взеха пръчката ми, а също и пакета.
Исторята не беше точно така, но Том се надяваше, че това ще свърши работа. След смъртта на родителите си, Том бе сменил няколко сиропиталища. Бе свикнал на многото лишения и липсата на средства, но тук се бе появила оферта, която му се струваше доста примамлива. Сумата, която щяха да му дадат, щеше да оправи живота му за месеци. Уловката обаче беше черната магия. Том не искаше да се замесва с тези неща. Беше завършил Хогуортс със сравнително добър успех, бе възпитан от учителите там, че черната магия е лоша и възнамеряваше да се придържа откъм добрата част на границата.
"От един път няма да стане нищо" - бе си помислил той, когато му предложиха парите. 
И ето, че този един път мина. Том свърши работа и получи парите. И започна нова и нова поръчка, а малко след това се бе случило и най-лошото. Познаваше Дора от година. Бяха се запознали малко, след като бе завършил училище. Тогава се появи онзи плам. Месеците минаваха, а Том пропадаше в бездната на любовта все повече и повече. Когато бе с нея, той се чувстваше все едно е на седмото небе. Тя обаче не одобряваше това, което той вършеше. Не харесваше това, че прекрачва границата. И щом той не изпълни обещанието си да престане, тя го остави. Излезе от живота му точно така, както бе дошла. И това промени възгледите на Том. Той не само прекрачи границата, той я прескочи. Навлезе в черното до толкова, че погледа за другата част на магията му се замъгли. Бе изкушен от силата и властта, бе запленен от шансовете, които се отваряха пред него. И той ги последва. Отдаде се напълно. 
И ето го сега... седеше на стол в министерството на магията, арестуван, разпитван от жената, която бе обичал... която още обичаше... от жената, която промени живота му.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Нимфадора
Магьосник
Магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Съб Юли 05, 2014 7:28 pm

Дора се смръщи докато го гледаше. За първи път? Не ... далеч не бе за първи път. Защо лъжеше? Това далеч не му помагаше. Ако си мислеше, че тя ще го пусне ей така само заради чувствата си към него и зареди вината която изпитваше задето му бе причинила всичко това ... жестоко се лъжеше. Тя бе с вързани ръце, ако той не си помогнеше ... нямаше кой друг да го направи. Колкото и да и се искаше.
- Десет минути почивка. - обяви Нимфадора и видя как заседателите забързаха към вратата. Някои бяха усмихнати, други намръщени. Нищо ново под слънцето, все същите идиоти в министерството, от които я заболяваше глава.
Никой не си направи труда да освободи заподозряния, е и госпожица Скай нямаше намерение да мърда от тук. Приближи се към него и скръсти ръце пред гърдите си. Гледаше го с притеснен, но укорителен поглед. И една малка част в нея започна да се бунтува. Прииска и се да му се разкрещи и да го удари, да му заяви какъв глупак е, че прави това. Че ако толкова са му трябвали пари е можело да се обърне към нея, ако не е искал да ги вземе просто ей така е щяла да му намери някаква задача. Дори е можела да му намери работа в това проклето министерството, но не ... той не се бе обърнал към нея, значи не искаше помощта и. Сигурно дори не я искаше тук. Но както и преди бе казвала Нимфадора - Съдбата имаше странно и даже извратено чувство за хумор.
- Какво мислиш, че правиш? - накрая изрече на глас въпроса който я глождеше отвътре. - Не си помагаш Том. С вързани ръце съм, ако не ми дадеш насоки. И гледай да се изкараш поне малко повече невинен за пред онези костюмирани идиоти които ме заобикалят, ако ти се живее. Защото присъдата ти не зависи изцяло от мен.
Изрече всичко на един дъх, а сърцето и се сви когато срещна погледа му. Завъртя глава и се загледа в стената, сякаш е най - интересното нещо на света. И точно в момента беше. Но колкото и да не искаше да го гледа, колкото и да не искаше всичко това да се случва то се случваше по дяволите, и тя ТРЯБВАШЕ да го измъкне, чувстваше се длъжна, макар и това да не бе правилно.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Том Бръкли
Черен магьосник
Черен магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Съб Юли 05, 2014 11:34 pm

- Какво мислиш, че правиш? Не си помагаш Том. С вързани ръце съм, ако не ми дадеш насоки. И гледай да се изкараш поне малко повече невинен за пред онези костюмирани идиоти които ме заобикалят, ако ти се живее. Защото присъдата ти не зависи изцяло от мен.
-А какво искаш да им кажа, Дора? 
Тонът на Том стресна дори самият него. Та кой по даволите си позволяваше да говори така на министърът на магията?
-Направиха го нарочно и ти го знаеш. Искаха да ме заловят, гонеха ме вече няколко седмици. И аз знаех, че го правят. Истината е, че исках да ги спипам. Мислех си, че няма да действат веднага и щях да ги притисна. Но сбърках. Сбърках и сега плащам за тази грешка. 
Том замълча за секунда и я прониза с поглед. Не искаше да я притиска, нито щеше да се изпуска втори път. Беше изпуснал емоциите си и я бе помолил в началото, дори само с поглед, но нямаше да го прави отново. 
-Виж, Дора, ако можеш да ми помогнеш - давай. Отключи ме сега. Просто ме пусни. Кажи, че съм те нападнал, излъжи. Имам нужда само да отключиш веригите и от пръчка. От там нататък аз ще се оправя. Ако ли не - то нека е каквото съдбата реши. Щом ще ме пращаш в Азкабан - давай. 
Том беше напрегнат. Щеше да е доста трудно да избяга, охраната бе голяма, да не говорим за щаба на аврорите и многото служители. Но все пак не бе невъзможно и Том бе готов да си проправя път дори с битка до изхода.
-Останаха ти няколко минути да решиш, Дора. След това всичките заседатели ще се върнат обратно и ще трябва или да лъжеш или да ме пратиш зад решетките. - каза Том, без да отделя очи от лицето на жената срещу себе си. 
Боже, беше толкова красива. И парфюмът, тоалетът, всичко... влудяваше го. Връщаше старите спомени... онези моменти, които Том толкова искаше да забрави. Колкото и да му се искаше всичко да се върне по старому, това надали щеше да се случи. Беше минало доста време, всеки бе живял живота си. Том вече бе друг човек, Нимфадора също. Те бяха от двете страни на границата. А това не бе особена пердпектива...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Нимфадора
Магьосник
Магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Нед Юли 06, 2014 7:48 pm

Тя събра цялото си самообладание и същество за да не го удари. Той за какъв се имаше? Не ставаше толкова лесно. Ако тя го освободеше и кажеше, че той я е нападнал и представете си тя не е успяла да се защити, като нищо щяха да насрочат избори и щяха да я свалят от поста и. Ако не можеше да опази себе си от някакво момченце, което за първи път се забърка с черната магия, както изобщо правеше на поста на министър на магията?
- Няма да стане така. - усмихна му се студено. Наведе се напред и сложи ръце до неговите, точно там където бяха вързани. Устните и бяха на сантиметри от неговите, очите и го изучаваха. Сякаш се опитваха да проникнат в душата му.
Отдръпна се бързо и извади телефона си, много по - бързо и ефикасно точно в момента от една сова. И можеше да спаси задника на този тук. Някои магьосници ползваха телефони, а други - не. Но Нимфадора като една магьосница която няма против мъгълите и техните изобретения, си имаше доста от тях и наистина и допадаха. Умни същества бяха тези хора.
- Ела колкото се може по - бързо в министерството. - заяви. - Ще се правиш на свидетел на един магьосник. Да, измама е. Знам ... , доведи още двама - трима за свидетели. Ще го изкарате невинен по всички показателни.
И затвори. Пое си дълбоко въздух и се обърна към своя познат. Беше свила устни. Знаеше, че това което прави не е редно и все пак го правеше. Имаше все още чувства към този мъж, Гръм да я удари..., но нямаше как иначе. Бе прекарала много време с него, бе свикнала с него. Понякога той бе като истинско дете, но винаги я бе радвал. Винаги бе предизвиквал усмивка на лицето и ... почти винаги.
- След като те освободят ще ме изчакаш извън министерството, или ще отидеш направо в апартамента ми? Една Алохомора ще ти отключи вратата, Делгадо е мен и няма да е изяде. - направи физиономия. - Като се прибера искам да те намеря там, ясно?
Бе притеснена, усещаше се. Отново се наведе към него и леко се усмихна клатейки глава. Устните и леко докоснаха неговите.
- И мълчи. Ще се съгласяваш с всичко което кажат свидетелите ти.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Том Бръкли
Черен магьосник
Черен магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Нед Юли 06, 2014 9:18 pm

Том стоеше и гледаше жената срещу себе си. След като бе изрецитирал цял един план, тя просто го бе отхвърлила. Но пък бе замилила друг. И това му харесваше. Значи все пак щеше да му се размине. 
- След като те освободят ще ме изчакаш извън министерството, или ще отидеш направо в апартамента ми? Една Алохомора ще ти отключи вратата, Делгадо е мен и няма да е изяде. Като се прибера искам да те намеря там, ясно?
Сякаш гръм удари Том в лицето. Правилно ли бе това, което бе чул? Скрита надежда се прокрадна отвътре. Том си представи как отново целува устните на жената срещу себе си, как я прегръща. Но след това прогони тези мисли. Та нали всичко бе приключило? Именно тя го бе оставила, не той нея. И все пак... 
-Добре, Дора. - прошепна Том в отговор. 
Защо пак се забъркваше?
- И мълчи. Ще се съгласяваш с всичко което кажат свидетелите ти. - каза отново тя и започна да се отдръпва. Том дори нямаше време да потвърди.
Огледа се. Жената, която бе писар, гледаше малко странно. Очите на Бръкли изведнъж бяха станали студени и безизразни. Хвърли ѝ един от онези пронизващи погледи, от които целия настръхваш, и тя отклони очи.
"Супер, няма да се меси повече." - помисли си Том и си позволи вътрешно да се усмихне.
Почивката бе приключила. Мъжете и жените, които бяха заедно с Дора, започнаха да влизат обратно в залата. Настаниха се по местата си, а след това министърката откри заседанието отново. 
"Да видим как ще успее да ме измъкне" - помисли си Том и зачака.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Нимфадора
Магьосник
Магьосник
avatar

Профил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   Пон Юли 07, 2014 9:47 pm

Хората на Дора се появиха малко след съдебните заседатели. Министърката им бе съобщила, че са се появили свидетели, от което някои бяха много учудени, а Аврорите които бяха заловили Том, които седяха не далеч от Нимфадора дори изглеждаха притеснени.
- Какво точно видяхте? - попита тя първия свидетел. Той разбира се разказа как видял Том да отида към Мракон - Али и понеже имал среща с свой познат там, чиято камина погрешка все го пращала в една от тамошните кръчми, тръгнал и той след русокосото момче. Тогава видял и как Аврорите го хванали. Втория свидетел пък се оказа въпросния приятел с не работещата както трябва камина, бил излязъл през кръчмата и видял случващото се. Третия пък се изкара клиент на някой от магазините там. Общо взето по всякакъв начин се опитваха да оневинят Том. Дора виждаше как лицата на служителите се променят, тези които се усмихваха почваха да гледат лошо, а другите вместо да са тъжни сега се радваха.
- Добре, мисля че това е достатъчно. - тя вдигна ръка и леко се усмихна. Погледна Том строго, пак му спасяваше задника. Не пак, отново. - Какво ще кажете? Кой е съгласен, че обвиняемия е невинен?
Тя видя как по - голямата част от ръцете в залата се вдигат и това я накара да си отдъхне. Виждаше на лицата на някои от по - старите работници в министерството яростни усмивки, но за тях нямаше кавко да говори. Някои нямаше какво да коментира. Отдавана се бяха доказали, че не стават за нищо. Нея я интересуваше повече мнението на онези качествените, служители там.
- Невинен. - обяви накрая Дора и хората започнаха да се разотиват. Някой се приближи да развърже Том, а Дора тръгна с няколко магьосници за да си поговорят. Метна поглед на Том с който му казваше "Да те намеря навън или у нас! Иначе мисли му!" и изчезна през вратата

Пп: Ако искаш направи нова тема...;д
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored contentПрофил
ПисанеЗаглавие: Re: Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас   

Върнете се в началото Go down
 

Магията е могъщество; В министерството на магията преди известно време; Нимфадора и Томас

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Hogwarts School of Witchcraft and Wizard :: And some more ... :: Друго :: Минало-